suunnittele.jpg

Moduloi - ja suunnittele nopeammin

Räätälöityjen tuotteiden asiakaskohtainen suunnittelu on usein aikaa ja resursseja vaativaa. Ainakin, jos jokaisen toimituksen yhteydessä joudutaan laatimaan työpiirustuksia. Suunnittelutyöhön käytetty aika pidentää usein toimitusaikaa saman verran.

Moduloiduilla tuotteilla asiakaskohtaisen suunnittelutyön määrä minimoituu. Ja samalla nopeutuu. Koska moduloitujen tuotteiden modulit ovat jo valmiiksi suunniteltuja, ei niihin enää tarvitse käyttää resursseja. Asiakaskohtainen suunnittelu saattaa kutistua työpiirustuksien tekemisestä yksinkertaisempien kokoonpanopiirustuksien tai kaavioiden laatimiseksi.

kello_tyopiirustus.jpgkello_modulipiirros.jpg

Asiakaskohtaisten työpiirustuksien (vas.) tekeminen kuormittaa suunnittelua. Moduloitujen tuotteiden yhteydessä usein pelkkä kaaviopiirros (oik.) riittää.

Teettekö te samaa suunnittelua yhä uudestaan ja uudestaan, jokaiselle asiakkaalle erikseen? Tuotteiden järkevä modulointi saattaa merkittävästi tehostaa asiakaskohtaisten tuotteiden suunnittelua ja omalta osaltaan pienentää kustannuksia ja lyhentää toimitusaikoja.

ModulPlan_Logo2.jpg

ModulPlan-palvelumme auttaa nopeuttamaan suunnittelua. Lue lisää >>